Newsletter
Email:
Poll: Letërsia
Cili është lloji juaj i preferuar i letërsisë?
Home | PERKTHIME | Lutja Zotit

Lutja Zotit

Font size: Decrease font Enlarge font
image (Lord's Prayer)

Lutja Zotit
(Lord's Prayer)
(fjalë tradicionale për Atin Tonë)

Ati ynë, që je në qiell,
U shenjtëroftë Emri yt!
Vjen Mbretëria jote.
Vullneti yt do të bëhet në tokë,
Siç është në qiell!
Na jep sot bukën tonë të përditshme.
Na i fal fajet tona,
Sic ua falim atyre që shkelin kundër nesh.
Mos na çoni në tundim,
Por na çlironi nga e keqja.
Sepse e jotja është Mbretëria,
Fuqia dhe lavdia,
Përherë e përgjithmonë.
Amen.

The Lord's Prayer
(traditional words to the Our Father)

Our Father, which art in heaven,
Hallowed be thy Name.
Thy Kingdom come. 
Thy will be done in earth, 
As it is in heaven.
Give us this day our daily bread.
And forgive us our trespasses,
As we forgive them that trespass against us. 
And lead us not into temptation, 
But deliver us from evil. 
For thine is the kingdom, 
The power, and the glory, 
For ever and ever. 
Amen.

(Taken from the Anglican Book of Common Prayer, 1662).


Comments (0 posted):

Post your comment comment

Please enter the code you see in the image:

  • email Email to a friend
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Rate this article
5.00
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1
...
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1