Newsletter
Email:
Poll: Letërsia
Cili është lloji juaj i preferuar i letërsisë?
Home | TEMA

TEMA

image

KUJDES DHE VËMENDJE PËR FËMIJËRINË E FËMIJËVE TANE

KUJDES DHE VËMENDJE PËR FËMIJËRINË E FËMIJËVE TANE            Fran GJOKA Jeta në shkollë rrjedhë dhe gjallëron përditë. Krahas përkushtimit të drejtuesve, mësuesve dhe nxënësve për zbatimin e
Full story
image

A DUHET T’ KISHTE SHKODRA..?

Nga Fritz RADOVANI      25 SHTATOR 1901 U lé në Shkoder At Pjeter MESHKALLA S.J. Ka perfundue studimet per Meshtar në Linz t’ Austrisë, dhe erdhi në ...
Full story
image

“Rruga e Kombit” apo Rruga e gjobës së Kombit

“Rruga e Kombit” apo Rruga  e gjobës së Kombit Nga Skënder Sadri KAPITI  Si ta kuptojmë pushtetin dhe Qeverinë e Shqipërisë sot kur Kosova ballafaqohet me një problem të ...
Full story
image

E DINI SA SHQIPTARË KA VRARË KOLLOKOTRONI??!!!

           E DIMË nga sa dëgjojmë e lexojmë dhe këtu në mërgim se televizioni shqiptar-dhe jo vetëm ai shqiptar- është shndërruar në një ekran llafazanësh,fanatikësh injorantësh, ...
Full story
image

A duhej të kishte një kënd muzeal për makinën që printoi mijëra gazeta

A duhej të kishte një kënd muzeal për makinën që printoi mijëra gazeta  Lloji i mrekullueshëm i printimit me “plumb” që na bënte “të çmendur” dhe ...
Full story
image

VENDIMET E TRAKTATIT TË LOZANËS DINAKËRIA DHE HIPOKRIZIA GREKE

3.-VENDIMET E TRAKTATIT TË  LOZANËS  DINAKËRIA DHE HIPOKRIZIA GREKE Traktati i Lozanës ishte një traktat paqeje i nënshkruar në Lozanë, Zvicër, më 24 korrik 1923. Ai e pushoi ...
Full story
image

DEMOKRACIA NËN TRYSNI SISTEMIKE

DEMOKRACIA NËN TRYSNI SISTEMIKE                                             Nga Frank Shkreli   Anë e mbanë botës,15 Shtatori shënoi Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë.  Është kjo një ditë e cila festohet anë e mbanë botës, ...
Full story
image

PSE DO T’I SHQISJA FJALËT E MIA NË TYM

PSE DO T’I SHQISJA FJALËT E MIA NË TYM Nga Fatmir Terziu   Unë nuk jam këtu për politikanët. Nuk jam për veten. Nuk jam për problemet me ...
Full story
image

“Hashim Thaçi nuk është tradhëtar!”

Mustafa Nano: “Hashim Thaçi nuk është tradhëtar!”   Në monologun e sotëm të emisionit “Provokacija”, Mustafa Nano ka mbrojtur idenë e Thaçit për bashkimin e Luginës së ...
Full story
image

JEMI TE VETMIT NE UNIVERS?

JEMI TE VETMIT NE UNIVERS?   (Ende nuk kemi nje pergjigje perfundimtare, por periudha qe po jetojme perkon me nje aktivitet te kerkimeve mjaft aktive)   Shoqeria njerezore per ...
Full story
Log in
Featured author
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1