Navigate archive
first first July, 2019 first first
Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Newsletter
Email:
Home | TEMA | Pse kaq shumë...?

Pse kaq shumë...?

image Skënder Sadri KAPITI

                                                 Pse kaq shumë...? 

 Nga Skënder Sadri KAPITI

Pyesim :

Pse kaq shumë parti e politikanë dhe kaq pak demokraci?

 

Pse kaq shumë shkolla, universitete, profesorë e akademikë, dhe kaq pak dije dhe edukatorë?

 

Pse kaq shumë ligje dhe juristë dhe kaq pak drejtësi? 

 

Pse kaq shumë pasuri, dhe kaq pak punë, mirëqënie e begati?

 

Pse  kaq shumë flamuj e kaq shumë eufori, dhe kaq pak patriotizëm e sinqeritet? 

 

Pse “trimërohet” aq shumë, për të bërë padrejtësi, hajni e korrupsion?

 

Pse kaq shumë betime e premtime,për të gënjyer e bërë tradhëtinë?

 

Pse u besohet kaq shumë gënjeshtrave kur edhe dihet e vërteta? 

 

Dhe pse: pushteti i vogël  duket kaq i  madh, dhe populli i madh duket kaq i vogël?                      

(Këto Pse ngacmoinë dhe pyesin arsyen, dhe  vijnë nga realiteti  që përjetohet në  Shqipëri e Kosovë)

Comments (0 posted):

Post your comment comment

Please enter the code you see in the image:

  • email Email to a friend
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Rate this article
0
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1