Newsletter
Email:
Poll: Letërsia
Cili është lloji juaj i preferuar i letërsisë?
Home | TEMA | KORRUPCIONI DHE KRIMI I ORGANIZUAR NË KOSOVË

KORRUPCIONI DHE KRIMI I ORGANIZUAR NË KOSOVË

Font size: Decrease font Enlarge font
image Reshat NURBOJA

Reshat NURBOJA

KORRUPCIONI DHE KRIMI I ORGANIZUAR NË KOSOVË A EKZISTON VERTETË – ËSHTË PERCEPTIM APO PROPAGANDË E ARMIQËVE…!

Në mbledhjen e fundit të Kuvendit të Komunës së Pejës, përfaqësuesit të lartë të policisë rajonale të Pejës i’a parshtrova këtë pyete: Korupcioni dhe krimi i organizuar në Kosovë a është i vertetë, a është perceptim apo është mashtrim… Këtë pyetje i’a parashtrova në këtë formë pasi që ekziston një konstatim dhe vlerësim i përgjithshëm profesional dhe shoqëror vendor dhe ndërkombëtar se Kosova është një nga shtetet më të korruptuara në Evropë e botë, ndërsa nga të dhënat e pasqyruara ndër vite nga policia, prokuroria dhe gjyqësia kosovare rezulton se nuk ka asnjë zyrtar i lartë apo të mesëm shtetror e të komunave që është denuar për korrupcion e krim të organizuar… Nga çka detyrimisht rezulton se mendimi i përgjithëshëm vendor dhe ndërkombëtar lidhur me korrupcionin dhe krimin e organizuar nuk qendron dhe është gabim… Ose, edhe policia, prokuroria dhe gjyqësia janë pjesë e këtij sistemi të gjithmbarshëm të korrupcionit dhe krimit të organizuar shtetror dhe shoqëror…? Nëse është kështu atëherë Kosova nuk ka të ardhëme… NGA FAKTET E PREZENTUARA NDËR VITE TË KËTYRE INSTITUCIONEVE KOMPETENTE DHE PËRGJEGJËSE PËR KËTO ÇËSHTJE DEOMOS DUHET TË KONSTATOHET SE KOSOVA ËSHTË VENDI MË I PAKURROPTUAR NË BOTË E JO E KUNDËRTA SIQ PROKLAMOHET…!  A MUND TË GJINDET NDOKUSH NË KOSOVË E BOTË QË E BESON KËTË…?! 

Comments (0 posted):

Post your comment comment

Please enter the code you see in the image:

  • email Email to a friend
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Rate this article
0
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1
...
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1