Newsletter
Email:
Poll: Letërsia
Cili është lloji juaj i preferuar i letërsisë?
Home | TEMA | Alarmin që e pata dhënë

Alarmin që e pata dhënë

Font size: Decrease font Enlarge font
image Fadil Maloku

1.Alarmin që e pata dhënë (sa isha anëtarë i KQZ-s, për çka edhe pagova tagrin e shkarkimit nga”Presidentja e zarfit”!)me rastin e mospranimit të heqjes së simbolit (logos) të shtetësisë së Kosovës, po del i sakt...!
2. Në demarkacionin;  Me Malin e Zi, humbēm territor...; Me Serbinë, si i ka dhënë flakë Presidenti Thaçi, na rrezikohet 25%  e gjithë territorrit; Me Asociacionin, (copëtim më i ngadalshëm, por, shumë të sigurt!) hiq më mirë nuk do kalojmë! 
3. Shtrohet pyetja e thjesht: si mundet “komisioni” me duar në xhepa (paramendoni, pa asnjë ekspert teknokrat!), i Shpend Ahmetit, me ndal gjithë këtë “korigjim”, alias copëtim të mëtejmë të Kosovës!? 
4. Ose, edhe sa duhet vazhduar me koncesione të tjera shtesë ndajë Serbisë, vetëm e vetëm që ta copëtojmë Kosovën? 
5. Apo, çfarë kuptimi pati lufta (jo “konflikti”, si po e quajnë do ish komandanta!) dhe ato 45.000 litra gjak (lexo; 15.000 viktima X 5l=75.000 litra!) 
6. Çfarë duhet të bëjmë ne qytetarët e rëndomët? Duhet të bëjmë sehir, sikurse “capi që pret kasapin”? 
7. Apo duhet përmes një aktivizmi qytetar, të veprojmë si “kasapi që pret capin”, alias jelekëverdhët që edhe sot... nē kētë acar, i kundërshtojnë ashpër padrejtësitë, pabarazitē... !?
Me respekt
Fadil Maloku, sociolog nga Prishtina

Comments (0 posted):

Post your comment comment

Please enter the code you see in the image:

  • email Email to a friend
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Rate this article
0
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1
...
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1