Navigate archive
first first August, 2019 first first
Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Newsletter
Email:
Home | REPORTAZHE | Kush je!? Nga je!?

Kush je!? Nga je!?

image BASHKIM SALIASI

 

 REPORTAZH NGA BASHKIM  SALIASI

         Kush je!? Nga je!?

  

E premte 21 qershor. I fokusuar në kompjuter me hartimin e librit të shkollës “Vëllazërimi” një zile telefoni bëri që të ndërpres punën dhe t`i përgjigjem bashkëbiseduesit. 

-Përshëndetje!- foli telefonuesi.

-Përshëndetje! - ia kthej dhe në moment njoha zërin e shokut tim të viteve të rinisë

-Jam Zagolli,- më thotë. 

-Po Zagoll,- të njoha nga zëri dhe pse kemi shumë kohë pa u parë e dëgjuar.

Në mes të bisedës ai më pyetë se si do të udhëtojmë për në Fier, të ndarë apo të gjithë bashkë. 

-Të pyes shokun tim, komandant Pëllumb Bajraktari dhe pilotin Gëzim Ismaili dhe më pas do të kthejë përgjigje. 

-Dakord, - mbylli telefonin shoku im që vazhdon punën në policinë e shtetit, kurse dy shokët tanë që përmenda më lartë janë nën/kolonelë, secili në profesionin e vet janë në pension të parakohshëm.

Nuk vonoi dhe shoku im Pëllumb Bajraktari më bëri me dije se nesër do të udhëtojmë me makinën e Gëzimit për në Fier të katërt. Dakord i thashë  dhe më pas telefonoi edhe Gëzimi. Kështu të katër shokë, që banojmë në Tiranë, organizuam udhëtimin për në Fier. 

22 qershor.

LEOJE KETU

Comments (0 posted):

Post your comment comment

Please enter the code you see in the image:

  • email Email to a friend
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Rate this article
0
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1