Newsletter
Email:
Poll: Letërsia
Cili është lloji juaj i preferuar i letërsisë?
Home | PROBLEME

PROBLEME

image

Pas Shqiponjës ju garantoj radhën e ka Skënderbeu

lir Levonja Pas Shqiponjës ju garantoj radhën e ka Skënderbeu Në nëntorin e vitit 2012, plot 100 vjet pas shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë nga perandoria osmane,
Full story
image

Një bravo të madhe kryeministër

Ilir Levonja Një bravo të madhe kryeministër Eshtë një nga ato shprehitë tashmë standarte në botën shqiptare. Emocionale, plot frymë, mjaft të themi diçka të madhe. E ...
Full story
image

Ti je i pafytyrë

  Lis Bukuroca   Ti je i pafytyrë   Shteti serb të ka copëtuar si komb, si atdhe dhe të ka zvogëluar dhe defaktorizuar në Ballkan. Ai të ka dëbuar, ...
Full story
image

Nëse Kosova do të kishte sado pak demokraci dhe përgjegjësi

Nëse Kosova do të kishte sado pak demokraci dhe përgjegjësi Faton MEHMETI A është më të vërtet Thaci shërbetor i Serbisë, apo pa vetëdije po i bën ...
Full story
image

PUSHTETI NË KOMUNËN E PEJËS FRIKËSOHET DHE IKË NGA E VËRTETA…!

Reshat Nurboja  Anëtar i Kuvendit të Komunës së Pejës nga rradhët e subjektit politik ALTERNATIVA   REAGIM: PUSHTETI NË KOMUNËN E PEJËS FRIKËSOHET DHE IKË NGA E VËRTETA…! “Sinqerisht i ...
Full story
image

Shoqëria shqiptare dhe sfidat e “revolucionit individual”…

Nga Gëzim Tushi, Mjeshtër i Madh Fran Gjoka, Gazetar   Shoqëria shqiptare dhe sfidat e “revolucionit individual”… Sido që të përpiqemi të analizojmë situatën sociale apo të bëjmë argumentime ...
Full story
image

TË MOHUAR NGA REGJIMI: BURGJET, SISTEMI I INTERNIM-DËBIMEVE DHE PUNA E DETYRUAR NË SHQIPËRI 1945-1990

                                               Nga Frank Shkreli Për ata që mund t’u ketë shpëtuar lajmi, ose për ata që nuk kanë mësuar nga mediet e përditëshme shqiptare, të cilat siç ...
Full story
image

Paraja e krimit, e korrupsionit, e politikës dhe e drogës e ka falimentuar shtetin

Paraja e krimit, e korrupsionit, e politikës  dhe  e drogës  e ka falimentuar  shtetin Nga Skënder Sadri KAPITI Paraja , sido që të jetë fituar ajo ,e pastër apo e piset ...
Full story
image

Disa portale, media dhe gazetarë antishqiptarë e turkofobë në Shqipëri e Kosovë

Disa  portale, media dhe gazetarë antishqiptarë e turkofobë në Shqipëri e Kosovë  Nga Skënder Sadri KAPITI Shqipërinë e ka mbërthyer  padrejtësia, krimi, korrupsioni, tradhëtia, droga dhe eksodi. Për ditë ...
Full story
image

FJALËT E FUNDIT TË GAZETARIT TË VRARË SAUDIT JAMAL KHASHOGGI

FJALËT E FUNDIT TË GAZETARIT TË VRARË SAUDIT JAMAL KHASHOGGI                                Mbi të gjitha, bota arabe ka nevojë për lirinë e fjalës                                          Nga Frank Shkreli Siç është informuar tanimë ...
Full story
Log in
Featured author
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1