Newsletter
Email:
Poll: Letërsia
Cili është lloji juaj i preferuar i letërsisë?
Home | POEZI | Mirëmëngjesi Bashkimi Kombëtar

Mirëmëngjesi Bashkimi Kombëtar

Font size: Decrease font Enlarge font
image Kaltrina Hoti

 

 

Poezi nga Kaltrina Hoti, NY

 

I thashë:

-Mirëmëngjesi Bashkimi Kombëtar

Në heshtje më tha : - Si

Mirëmëngjesi Bashkimi Kombëtar

Si unë dhe ti

 

U thash:

- Mirëmëngjesi Bashkimi Kombëtar

Më than:

- Kurrë!

U thash me zemër

Kur ne duam shembim çdo mur

 

I thash:

- Mirëmëngjesi Bashkimi Kombëtar

Kemi një Zot, një gjuhë. një flamur

Më tha:

-Mirëmëngjesi Bashkim Kombëtar

Do e bëjmë...!

O sot o kurrë! 

 

 -Per Fjala e Lirë në Londer nga NY, 10 Gusht 2017-

Comments (0 posted):

Post your comment comment

Please enter the code you see in the image:

  • email Email to a friend
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Rate this article
5.00
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1
...
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1