Navigate archive
first first July, 2019 first first
Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Newsletter
Email:
Home | NOVELA

NOVELA

image

ANDREA DHE HELENA

         Për udhëtim u përgatitën ditë me radhë.Përgatitën dhurata për MbretinPobert dhe mbretëreshën Sança. Porositën për vete në Durrës veshje të kostueshme veneciane e raguzane, stoli
Full story

ANDREA DHE HELENA

image
RESMI OSMANI                                                                        Novelë                                           ANDREA DHE HELENA-10 VAZHDIMI KETU - Madhëri, vepruam siç na porositët. Ishte një ditë plot mbresa.      Mbreti i bëri një shenjë kryeshambellanit dhe  festa filloi.       U dëgjuan tingujt fluror ...
Full story

NJË DITË KORRIKU NË MUSKOKA

image
novelë          1 Rruga dytësore ‘Fishkëllima e shigjetës’ dredhon hareshëm nëpërmjet një pylli të dendur me pemë të larta dhe të nxjerr në skajin e majtë të ...
Full story

ANDREA DHE HELENA-7

image
  Resmi     Osmani   Novelë     ANDREA DHE HELENA-7           Vazhdimi         Kruja ishte në zi. Pallatit i kishte rënë  hije e përhinjtë, e trishtuar, nga muret dukej sikur pikonte ...
Full story

ANDREA DHE HELENA

image
                                                  ...
Full story

ANDREA DHE HELENA

image
                                            NOVELË     ...
Full story

ANDREA DHE HELENA

image
Resmi Osmani  Novelë ANDREA  DHE  HELENA Vazhdimi            11           Vend i panjohur,  të tjerë njerëz, të tjera zakone, tjetër jetë. Kjo ishte Arbëria,  ku e hodhi dora e fatit. E ndante  një rrip det nga vendi  i ...
Full story

ANDREA DHE HELENA

image
Resmi Osmani  Novelë ANDREA  DHE  HELENA Vazhdimi Pasi u bind në aftësitë e saj, i foli për atë që do të ishte i kujdesuri dhe nxënësi  i saj dhe  për kushtet e punës. ...
Full story

Identiteti Iso-Polifonik

image
  Kur flasim për iso-polifoninë... Mbi debatin e rindezur për iso - polifoninë Ka ca kohë që në shtyp është rindezur debati “polifoni apo iso-polifoni”, origjina ...
Full story

ANDREA DHE HELENA

image
  Resmi Osmani                                                                                         Novelë                                        ANDREA DHE HELENA                                                                                           Vazhdim      7 Pakkush e mësoi atë mbrëmje në Krujë atë ç’ka kishte ndodhur. Andrea princeshën Helena ia dorzoi së ...
Full story
Log in
Featured author
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1