Newsletter
Email:
Poll: Fjala e Lire
Si ndiheni tek Fjala e Lire?
Home | OPINIONE

OPINIONE

image

SHIHEMI NË TIRANË...

     SHIHEMI NË TIRANË... -Aty ku “përleshen” kujtime dhe ëndrrat e bukura- Ne  të ikurit kemi një shprehje të mallshme: “Shihemi në Tiranë...”. Dhe lutemi sinqerisht që kjo
Full story
image

AH! KËTA PESHQIT!!!

 AH! KËTA PESHQIT!!!      Prej më shumë se një dekade, sidomos në prag të fushatës për zgjedhjet parlamentare të vitit 2013, dhe më pas, popullit shqiptar ...
Full story
image

TAKIMI I KRETËS HISTORIK APO SPORADIK?

  I.- Nëse do të zyrtarizohet “Lëvizja e lirë e çamëve”, si duhet reaguar? Të nderuar miq, bashkëkomunitarë, ju uroj që familjarisht të jeni shëndoshë e mirë.Tek ...
Full story
image

A do të luajë Qeveria e Ramës në Kazinonë e Kryetarit të Bashkisë?

A do të luajë Qeveria e Ramës në Kazinonë e Kryetarit të Bashkisë?   Duke u rritur edhe një budallallëk tjetër i paparë ndonjëherë më parë ...
Full story
image

Krijimtaria letrare e shkrimtarit Pierre-Pandeli Simsia është e pasur në kuptimin shpirtëror të fjalës.

Nga Eglantina Shehu Zakonisht, kur lexon një vepër letrare të mirëfilltë që të tërheq, roman, novelë, përmbledhje me tregime dhe pasi ke lexuar edhe faqen e ...
Full story
image

LIS BUKUROCA, OSE KAFKA SHQIPTAR QË PARODIZON MAKINERINË E NJË KURTHI

Shaban JASHARI LIS BUKUROCA, OSE KAFKA SHQIPTAR QË PARODIZON MAKINERINË E NJË KURTHI ‘’Ngjyrat e dashurisë“, është romani më i ri i Lis Bukurocës, një ...
Full story
image

NGA TELAT ME GJËMBA TE MURET ME BETON

NGA TELAT ME GJËMBA TE MURET ME BETON    Njerëzimi është ballafaquar dhe po përballet me fenomene që përsëriten ndryshe sipas periudhave kohore por edhe ideologjisë ...
Full story
image

A KA SY QË TË SHIKOJNË DHE VESHË QË TË DËGJOJNË KLITHMËN E Z. FATMIR TERZIUT?!!

A KA SY QË TË SHIKOJNË DHE VESHË QË TË DËGJOJNË KLITHMËN E Z. FATMIR TERZIUT?!!    Nën okelion: “Letër e hapur Shqipërisë sime të dashur”! ...
Full story
image

TË RRËZOJMË RAMËN…JO, TA LËMË DHE PAK…

TË RRËZOJMË RAMËN…JO, TA LËMË DHE PAK…                                  NGA  KRISTO ZHARKALLIU…   Ditët e fundit,për shkak të “skandalit” Tahiri, po dëgjohen britma të çuditëshme në ...
Full story
image

JANË PO ATA…….!

NGA HASAN KOSTRECI     Shpesh dhe sa herë që shkojmë në Atëdhe e diskutojmë me miqtë apo me të afërmit tanë për situatën, ata përherë ankohen, si ...
Full story
Log in
Featured author
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1