Newsletter
Email:
Poll: Letërsia
Cili është lloji juaj i preferuar i letërsisë?
Home | LAJME | Jo thjesht si një urim

Jo thjesht si një urim

Font size: Decrease font Enlarge font
image Alba Visha

 

Jo thjesht si një urim

 

Natyrisht një urim shkon përshtat mes shokësh në mjaft raste. Kur ai kapërcen një vit kalendarik, pra shënon ditëlindjen e tij, apo dhe në raste të tjera që bëhen gëzim në një ditë. Si e tillë këtë vit dita e lindjes së drejtuesit të kompanisë “Alba Visha”, Qema Visha kishte mjaft arsye të mblidhte urimet si një rastësi në atë ditë të shënuar të lindjes së tij. Mjaft prej tyre vinin në arenën famijare, kua i tashmë ka ndërmarë dhe një biznes tjetër për estetikë me të cilin operon familja e tij dhe me arsyet e tjera të lidhura me fëmijët, familjen dhe vetë kompaninë e tij.

“AlbaVisha” është një kompani ndërtimi e bazuar në Ëest London me përvojë më shumë se 25-vjeçare. Sipas drejtuesit të kësaj kompanie, Qemal Visha mësojmë se “Në Alba Visha ne ofrojmë zgjidhje me cilësi të lartë me çmime konkuruese. Ne besojmë në ofrimin e një shërbimi të shkëlqyer dhe krenohemi me vëmendjen ndaj detajeve duke i kushtuar vëmendje të veçantë përfundimeve të qëndrueshme. Ne i zbatojmë besimet tona në vlerat e shtëpisë, familjes dhe mjedisit në punën tonë dhe përpiqemi t'i bëjmë aspiratat tuaja një realitet.”

Për më tej z Visha shprehet se “Krenaria jonë është në punën dhe ekspertizën tonë, e cila është e dukshme në bazën tonë të klientëve që kthehen dhe rekomandimet që marrim”.

Në këtë ditë pra urimi është i disafishtë për të dhe tërë aktivitetin dhe angazhimin e tij komunitar e më gjerë. Mes shokësh gjithnjë ndjehet një urim i tillë, një sukses i tillë, një ngazhim i tillë i respektueshëm. Ai ka dhe një ekip modest, por dhe mjaft të kualifikuar në punën e tij.

Ekipi i kualifikuar ndërton në kohë dhe me buxhet. Ky është qëllimi i kësaj kompanie ku mendohet se “Shtëpia është një vend ku kaloni pjesën më të madhe të jetës suaj. Ne përpiqemi të përmirësojmë shtëpinë dhe mënyrën e jetesës me punën tonë. Qëllimi i kompanisë sonë të ndërtimit në Londër është të të bëjë të ndihesh mirë për shtrirjen edhe pas mbarimit të disa viteve”.

Pse na zgjodhet ne thuhet në kontekstin e suksesshëm të “Alba Visha”? Ka shumë faktorë që duhet të merren parasysh para se të regjistroheni për zgjerimet në shtëpi në Londër. Ne kujdesemi për të gjitha shqetësimet tuaja sa i përket shtrirjes. “Alba Visha” London ka renditur të gjitha arsyet se pse duhet të na punësoni:

Ne ofrojmë mjeshtëri më të mirë, kontraktorë të kualifikuar dhe profesionale në Londër

Ndërtuesit e garantojnë me paqen e mendjes

Ne ju siguroj se do të përdorim vetëm materiale me cilësi të lartë

Ne ju sigurojmë mundësinë e zgjedhjes nga një koleksion i gjerë i produkteve dhe materialeve

Ndërtuesit e Alba Visha ofrojnë vegla vizualizimi

Ne ofrojmë fleksibilitet të projektimit

Garancia jonë: “Kur sigurojmë punë profesionale në lidhje me zgjerimet në shtëpi në Londër, puna jonë është gjithashtu të ruajmë një mjedis të qetë dhe pa punë. Kompania jonë e ndërtimit në Londër ka një histori të gjatë të ofrimit të shërbimeve të përshtatshme dhe të personalizuara për klientët tanë. Nuk lëmë punë të paplotë. Personeli ynë ju ndihmon në çdo hap të procesit. Edhe pas përfundimit të punës sonë, ne pastrojmë vendin për të siguruar kënaqësinë e klientit 100%.”

Atëherë a është më shumë se gëzuar për këtë kompani shqiptare? Sigurisht që po. Gëzuar Qemal Visha dhe sa më shumë suksese në të ardhmen dhe në punën tuaj.

 

 

Comments (0 posted):

Post your comment comment

Please enter the code you see in the image:

  • email Email to a friend
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Rate this article
5.00
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1
...
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1