Navigate archive
first first July, 2019 first first
Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Newsletter
Email:
Home | KOMENTE

KOMENTE

image

”JETA E RRËNOJAVE”

Tahir Bezhani    Vështrim libri: MESAZHI FILOZOIFIK NË RROMANIN E MUHARREM KURTIT, ”JETA E RRËNOJAVE”. Krijuesi nga Gjakova,z. Muharrem Kurti,tani është një emër i theksuar në letrat shqipe,  një poe i
Full story

Dallkauku Ramush Haradinaj dhe top modeli Edi Rama

image
  Dallkauku Ramush Haradinaj dhe top modeli Edi Rama  Ajo çka vlen për tu theksuar në rastin e Ramush Haradinajt, nuk është përballja me gjykatën e Hagës, ...
Full story

Zylyftar Hoxha, publicisti elitar

image
  Zylyftar Hoxha, publicisti elitar   Është interesant ky autor, në përzgjedhjen e tematikave, mënyrën e të shkruarit, ngrohtësinë e fjalës, në gjykimin e fenomeneve pa harruar të ...
Full story

TANGO NETËSH NËN HËNË

image
TANGO NETËSH NËN HËNË   Ne banojmë në historinë e njëritjetrit të përvuajtur, të dhimbshëm, në eros banojmë mbi plagë të padukshme të së kaluarës, e të kohës sonë. Shpirt më ...
Full story

Aventurierët dhe halabakët politik e kanë futur Shqipërinë në një krizë të rëndë shtetërore

image
Aventurierët dhe halabakët politik   e kanë futur Shqipërinë në një krizë të rëndë shtetërore  Nga Skënder Sadri KAPITI  Për lexuesit që nuk kanë kohë dhe as  durimin për t’i shkuar deri ...
Full story

Ne s'jemi lexuesit e Kutelit, Camajt, nuk…

image
Faruk Myrtaj Ne s'jemi lexuesit e Kutelit, Camajt, nuk…   Mik I nderuar... Nuk besoj se flitet kaq kollajshëm për Të Mëdhenjt e (pa)Vdekshëm... Se paku unë nuk do doja ...
Full story

Koha është e përkohshme … i nderuar Luan Çipi!

image
Koha është e përkohshme … i nderuar Luan Çipi! ... Por Ju e keni realizuar ...  për të qenë i Gëzuar! ...   Nëpërmjet ëndrrave…, thuajse të gjitha realitet u ...
Full story

REXHEP HOXHA, KLASIKU I LETËRSISË

image
REXHEP HOXHA, KLASIKU I LETËRSISË ( “Në 40 veprat e mia, -shprehej shkrimtari Rexhep Hoxha, sa ishte gjallë, - unë jam vetë natyra, shpirti dhe gjaku ...
Full story

NË KËRKIM TË SERIOZITETIT TË HUMBUR PREJ 28 VITESH

image
  Kanë ikur plot 28 vite në të cilat, ky popull i shumë vuajtur, ka pritur të çlirohej nga robërimi 2 mijë vjeçar, sa nga katër ...
Full story

TABLO E IKJES DHE FORCA INTEGRUESE

image
TABLO E IKJES DHE FORCA INTEGRUESE Për librin:”Sfida shqiptare në Londër” të Ruzhdi Jatës Nga:Qazim D.Shehu Libri më i ri publicistik:Sfida shqiptare në Londër”i autorit Ruzhdi Jata dëshmon ...
Full story
Log in
Featured author
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1