Newsletter
Email:
Poll: Fjala e Lire
Si ndiheni tek Fjala e Lire?

JONIAN

LINK ALBANIA INFORMATION IN ENGLISH

KLIKO TE NJIHESH ME KRIJIMTARINE E 'JONIANET'

MBLIDHET  “KLUBI I KRIJUESVE JONIAN”
 
Kryetar i radhës zgjidhet botuesi dhe poeti Agim mato
 
Poeti i mirënjohur shqiptar dhe më gjerë, botuesi i “Milosao”, përkthyesi dhe artisti i vlerave të mirëfillta kulturore, Agim Remzi Mato, “Mjeshtër i Madh”, u rizgjodh në krye të “Klubi i Krijuesve Jonianë”. Mbledhja e cila u zhvillua më datë 12 Mars 2016 me një pjesëmarrje të gjerë të krijuesve rikonfirmoi këtë vlerë shqiptare në krye të një prej shoqatave më në zë në kohën e sotme në fushën e krijimtarisë. Agim mato u zgjodh me shumicë votash në fund të numërimit demokratik të votave. Nënkryetare u zgjodh poetja Natasha Xhelili. Informacion më të zgjeruar së shpejti...

 

LIDHJE BLOGJESH:
AGIM MATO
TIMO MERKURI
Log in
Featured author
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1