Newsletter
Email:
Poll: Letërsia
Cili është lloji juaj i preferuar i letërsisë?
Home | ANALIZA | Unë nuk çuditem

Unë nuk çuditem

Font size: Decrease font Enlarge font
image Astrit Çerma

Visho Ajazi , ish-kryetar i SHISH-it, i dorëhequr nga kjo detyrë më 30 tetor,propozohet nga...k.ministri...ed rama...ambasadori i Shqipërisë në NATO...

Unë nuk çuditem.Nuk do të çuditem edhe sikur presidenti ilr meta të mos e "ligjërojë" këtë...propozim...

Nuk jam çuditur dhe as çuditem se si mbas 70 (edhe me fjalë shtatëdhjetë) e ca ditësh,kryetar i opozitës  i mbërthyer në "çadrën e lirijes" për të rrëzuar qeverrinë,mbas një mbledhje tre orëshe te partive,ulet kokë më kokë (mundet edhe bythë më bythë) me armikun a armiqëve të partisë së tijë k.ministrin ed ram dhe pa "prezencën e askujt,as edhe të shtypit që,sot njeri e shanë dhe tjetri e lëvdon" befas...nga "djajë" dalin të dy "ëngjuj" për tëmirën e...Shqipërisë...

Jam çuditur dhe çuditem se si "mëndjet e shquara" të analazës dhe kritikës...as një herë...në asnjë formë nuk kan "zhbiruar" atë "dy apo një orësh,ndofta pesë minutësh" ku dy " të kundërtit" dolën me një mëndije..Kush i ka urdhëruar të heshtin qoftë guerrilasit e opozitës e qoftë të pozitës??!!..Ç'farë i sqarqi dhe i bëri mut,"barkë fare" këta dy "prespektivat e ndritura" të së ardhëmes së...ndritur?!...  Çfarë i "përplasën"  njëri tjetrit surratit këta dy trima që befas u  bënë të dy...spurdhjak?..Kush e volli dhe kush e hëngri "gëlbazën" surratit?!..

Merruni tani,po ju a mbajti ju "moralistët" që spushoni të llapni e të lehni nëpër gazetat e T.V- të me "propozimin" e edushit..

Visho Ajazi paska ditur më shumë se ç'jua merrte mëndia .Ai "nuk e paska rruajtur "për kryeministrin e jo më për ju që jeni si brisqet e qëmotit..."Mem"...Hë..po ju a mbajti...llomotisni për atë...Si i thonë?...Hëë..Wet-ingun...

 

Astrit Çerma

Comments (0 posted):

Post your comment comment

Please enter the code you see in the image:

  • email Email to a friend
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Rate this article
0
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1
...
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1