Fatmir Terziu

Vargjet e një pene të sekuestruar

  Këto ditë më ra në duar libri i ri me titull- Pluhuri i artë i përjetësive- (ende i pa botuar) i poetit të mirënjohur Agim
Full story

Triptik përjetimesh për Nënë Terezën

    nga Andon Dede, Nju York   1. Çdo fund gushti e fillim shtatori më kujton një përjetim jo të zakonshëm që do të dëshëroja ta ndaja me ...
Full story
image

KADRI ROSHI – DASHURI E DEHUR

Nga cikli «Apostuj të vendit tim»   Ese nga Xhevair Lleshi   Karavasta do të thotë Bashta e zezë. Kishte një kasolle me kallama dhe mbuluar me kundje, brenda ...
Full story

SHQIPTARËT E EGJYPTIT DJE DHE TË SOTMIT KUDO

Në muajin Shkurt të 2016 u botua në Prishtinë nën përkujdesjen e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës libri “Nga historia e shqiptarëve të ...
Full story

KTHJELLTËSIA E NANËS TEREZA

Nga Fritz RADOVANI:       ●Bruksel, mbramje, 5 Shtator 1997. U dha pa kohë njoftimi i ndrrimit të jetës së Nanës Terezës së Kalkutës...Zbrita në sallën e ...
Full story

FATMIR TERZIU – SHKRIMTARI DËSHMITAR DHE GJYKATËS I HISTORISË

      FATMIR TERZIU – SHKRIMTARI DËSHMITAR DHE GJYKATËS I   HISTORISË                     (Mendime rreth romanit “Kojrillat) Rusoi me ...
Full story
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1