Fatmir Terziu

image

ARTI QË VJEN NGA NJOHURIA

    POETË DHE PROZATORË NË PENËN DHE KRITIKEN E FATMIR TERZIUT. NJË VËSHTRIM MBËSHTETUR NE: “VËZHGIM NË BRENDËSI TË PROZËS DHE POEZISË SHQIPTARE” SHKRUAR SI KRITIKA
Full story
image

Arkitektura joniane dhe mjedisi në krijimtari

        Arkitektura joniane e krijimit është e gjerë dhe komplekse. Si e tillë ajo përfshin studimin në vetvete mes problemit të të banuarit, meqenëse jo i ...
Full story
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1