Newsletter
Email:
Poll: Fjala e Lire
Si ndiheni tek Fjala e Lire?
Home | ANTOLOGJI | Tani që i mungojnë energjitë

Tani që i mungojnë energjitë

Font size: Decrease font Enlarge font
image Vasil Klironomi

Tani që i mungojnë energjitë
kundërshtarët e papajtueshëm
e shikojnë t’ i jetë nënshtruar gjendjes septike
dhe gëzohen.

I shfrenuar pasioni i tyre.


Ah! Ta zgjonte një  Medea.

T’ i nxjerr gjakun prej venave,
t’ ia ripërtërij me lëngje bimësh nga ato,
që të mos ndjehet i kobshëm.


Të hedh tej sëmundjen e pashërueshme!


Por , e mirëpritur vdekja. 

Tani duhet t΄ u kujtoj se;
ai dikur i pat ngushëlluar.

Comments (0 posted):

Post your comment comment

Please enter the code you see in the image:

  • email Email to a friend
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Rate this article
0
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1
...
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1