Newsletter
Email:
Poll: Fjala e Lire
Si ndiheni tek Fjala e Lire?
Home | ACPE

ACPE

image

“DËSHIROJ SHUMË QË, TË GJITHË, TA DUAM DHE TA RESPEKTOJMË NJËRI-TJETRIN...”

    (Bisedë me atdhetaren dhe veprimtaren e njohur për të drejtat e njeriut, Behide Hasanaj)    1.Është kënaqësi e veçantë për mua, që po e zhvillojmë bashkë këtë
Full story
image

NJË JETË, E PËRKUSHTUAR PËR ATDHEUN E POPULLIN TONË…

NJË JETË, E PËRKUSHTUAR PËR ATDHEUN  E POPULLIN TONË… (Festohet 98-vjetori i ditëlindjes së Gjen.Leit.Rrahman Parllaku, “Hero i Popullit” e “Nderi i Kombit”) Nga: Prof.Murat Gecaj           publicist ...
Full story
image

Djemtë e Vlorës “Akademia Junior”, U-10, nderojnë Vlorën dhe Shqiperinë

A DO TË JETË KY EKIP KAMPION I ARDHSHËM I BALLKANIT   Arritjet e vogëlushve të Vlorës U-10 dhe trajnerit Besi Shabanit, kampion ballkanik për dy vjet ...
Full story
image

Sukses i madh dhe vlerësim i Grupit Artistik të Këngës Qytetare Beratase, në Turqi.

Sukses i madh dhe vlerësim i Grupit Artistik të Këngës Qytetare Beratase, në Turqi. Nga Pierre -Pandeli Simsia Këto ditë Grupi Artistik i Këngës Qytetare Beratase me ...
Full story
image

Dita Botërore e Poezisë në Vlorë

Dita Botërore e Poezisë në Vlorë   Nga Albert HABAZAJ   Poezia, princesha e Letërsisë zbukuron pranverën edhe për poetët e Vlorës. Dita Botërore e Poezisë kujtohet me nderim ...
Full story
image

Dr Fatmir Terziu studime, botoi "Create Media" 2017 ...

Fatmir Terziu studime, botoi "Create Media" 2017 ...   Unë dyshoj se të gjithë e dinë hapësirën, që vetë hapësira i mban, por nuk e kanë të ...
Full story
image

U përurua një libër, me autor Dr. Hamdi Reqica

TUBIM  MBRESËLËNËS, NGA SHOQATA “MËGIMTARI”, NË KIEL TË GJERMANISË...  (U përurua një libër, me autor Dr. Hamdi Reqica) Nga: MRIKA KRASNIQI  Shoqata “Mërgimtari”, e cila është e regjistruar në ...
Full story
image

KUR QENIA SHKON DREJT ZEROS DHE VITET NUK NUMËROHEN

Botuar te gazeta “Shqiptarja.com, 12 mars 2017, faqe 18-19    KUR QENIA SHKON DREJT ZEROS    DHE VITET NUK NUMËROHEN Bisedë e shkrimtarit Riza Braholli me shkrimtarin Sazan Goliku ...
Full story
image

Mbahet edicioni i 25-të i “Takimeve Poetike të Karadakut”

KUMANOVË: Mbahet edicioni i 25-të i “Takimeve Poetike të Karadakut”   Poetja Lindita Ramushi-Dushku u shpërblye me vendin e parë, Lola Shehi me vendin e dytë, kurse ...
Full story
image

Gëzuar miq dhe kolegë 3 Marsin: Dita Botërore e Shkrimtarëve

Gëzuar miq dhe kolegë 3 Marsin: Dita Botërore e Shkrimtarëve   Dita Botërore e Shkrimtarëve festohet çdo vit më 3 mars që nga ...
Full story
Log in
Featured author
Powered by Vivvo CMS v4.1.5.1